NEEM CONTACT OP We bellen dezelfde dag nog terug.

Gegarandeerd vakbekwaam aangelegd

Zegers Service Techniek opgenomen in het SEI register voor erkende installateurs.

Gas leidingwerk

Voor het aanleggen van gasleidingen of het afpersen van ongebruikte gasleidingen. Voor het opsporen of verhelpen van gaslekkages. Levering en montage van gaskoppelingen of gasslangen. Levering, montage, installatie en onderhoud van gastoestellen. Installeren, monteren of verplaatsen van uw gaskraan

met spoed gerepareerd

Er is bijna niets zo vervelend als een lekkage of verstopping in een van de leidingen in huis of bedrijf. Het is verstandig om in noodgevallen een bedrijf in de buurt te bellen. Die kunnen spoedig bij je op de stoep staan. Daarbij zijn de meeste bedrijven buiten de regio niet beschikbaar voor noodsituaties. Ga ook daarom voor een loodgieter in de buurt! Is uw riool verstopt of hebt u problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Hebt u wateroverlast of stankoverlast? Neem contact op! Ik doe mijn uiterste best om u als klant zo snel mogelijk van uw probleem af te helpen.

PVC en Riolering

Wilt u een riool aanleggen, vervangen of aanpassen? Ik ben specialist in alle rioolwerkzaamheden. Voor particulier en voor bedrijven. U kan mij bellen bij nieuwbouw, onderhoud, vervangen of wijzigingen van uw riool. Heeft uw riool onderhoud nodig of is er vervanging nodig? Of wilt u de bestaande situatie wijzigen en het riool verleggen? Graag ben ik u van dienst! Ook voor nieuwe aansluitingen op het riool zoals: een nieuwe afvoer, een extra toilet, regenpijpen en hemelwaterafvoer, badkamer en keukenafvoer.

Opzoeken en repareren van lekkages

Waterleidingen

Om water te transporteren kunnen koperen, metalen en kunststof buizen gebruikt worden. Als loodgieter weet ik precies welke aansluiting-diameter en buis voor u de meest geschikte keus is. Zo voorkom ik dat u plots onder een koude douche staat als iemand zijn handen wast in de keuken.

Koper

Kunststof

PVC

Waterleiding

Voor het veranderen van leidingen of voor het maken van nieuw leidingwerk; neem contact op met Zegers Service techniek.